• TERÄSMUTSI

CellRESET eli KehokuuriTästä jos mistä olenkin ollut nyt ihan pähkinöissäni, nyt kun ollaan jo hetki kuljettu Kehokuuri -matkaa, ajattelin kirjoitella myös tänne blogiini hieman mistä on kyse. Tänään on 13. päivä, ensimmäinen vaihe, kun kestää sen 28 päivää.Osa onkin varmasti seuraillut mun fiiliksiäni Instagramin kautta, jonka Stories -ominaisuutta käyttäen olen avannut matkaani.

Ensimmäinen viikko totta vie oli se vaikein, mutta toisaalta juurikin kaikkein ihanin. Mullahan kävi kämmi ja muuttoa tehtäessä hotkaisin sitten ihan sopimattomia sapuskoja, no, sitten aloitettiin vain alusta. Aina voi aloittaa alusta, tämä on tärkeää muistaa. Nimittäin kaikista tärkeintä on, että lähtee tekemään muutosta ja vaikka ei ihan ensimmäisellä menisi maaliin niin sitten vaan toinen, kolmas ja neljäs yritys perään. Mehän lähdettiin tekemään tätä IsoJiin kanssa yhdessä, mutta aika nopeesti kävi selväksi, että IsoJiin juuri vaihtunut työ on sen verran fyysisempi ja vaatii sitten myös aikamoista ajatustyötä, joten hän jätti tällä kertaa tämän matkan tekemättä. Uskon, että hänelle tämä olisi ollut nimenomaan erittäin tarpeellinen. Se, kun on meidänkin vauhdikkaalla elämäntyylillä niin helppo lipsahdella epäterveelliseen ja epäsäännölliseen ruokailuun, joka vaikuttaa tietenkin negatiivisesti suolistoon. Eikä ne lipsahdukset maailmaa kaada, kun muistaa optimoida kehon 1-2 kertaa vuodessa.

Mikä CellRESET / Kehokuuri?

Kehokuurin ensimmäinen vaihe tosiaan kestää 28 päivää ja sen ajaksi jätetään suola, sokeri ja sipuli pois.  

Tässä Kehokuurin ensimmäisessä niin sanotusti kuurivaiheessa, ruokavalio on todella yksityiskohtainen ja sitä varten onkin mielestäni tärkeää, että Kuurilaisella on tuki ja tsemppi mukana. Tukena ja kehon toimintaa täydentämässä on laadukkaat ravintolisät sekä sitten tsemppinä mikäli juuri Sinä haluaisit lähteä Kehokuurailemaan omaa kehoa ja mieltäsi, olen täällä minä.

Tämä CellREST ei olekkaan yksittäisen henkilön päästään keksimä lifestyle-ohjelma, vaan ammattilaisten kehittämä ja testaama ohjelma ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnistaan. Sillä Kehokuurilla me ikään kuin palautamme itsemme "tehdasasetuksille" eli niille kaikista optimaaleimmille omalle kehollemme. Tuossa keholle ominaisimmassa tilassa, tapahtuvat myös suurimmat muutokset.

Kuten yllä kerroinkin, on ensimmäinen viikosti se kaikista haastavin, mutta voin kertoa, että se on myös palkitsevinta aikaa, koska kehossa tapahtuu suurin puhdistuminen. Ensimmäisellä viikolla syödään säännöllisesti sekä nautitaan paljon nestettä. Ruokavalio koostuu pitkälti proteiinista ja fiksuista rasvoista.


Se mikä on supersiistiä on se, että Kehokuuri on yksilöön mukautuva. Eli jos joku toteaa, että tekee herkkuja mieli voi toinen kokea, ettei kaipaa niitä yhtään. Mulla ensimmäinen (se onnistunut)viikko oli täynnä energiaa, huikeen kevyttä fiilistä ja odotin hurjan innoissani aamun älymageita fläsäreitä. Niihin olen vieläkin aivan koukussa. Mulla ei ollut tavoitteena, että haluan tiputtaa paljon kiloja, mutta ensimmäisen viikon jälkeen useampi voi-paketillinen oli tipahtanut kyydistä. Rakastan myös ruuan maustamista, siis sitruunapippurilla. Ja nyt olenkin löytänyt erilaisia uusia makuja, kuten korianteri, sekä chili.


Treenaamisen tauolle laittaminen on ollut haastavaa, sillä vasta pääsin vauhtiin siinä. Liikunta on mulle myös terapiaa, se on vastapainoa kaikelle muulle arjen vauhdikkuudelle. Siksipä olen treenaillut, mutta kevennetysti, harvemmin ja letkeämmin.

Onneksi ensimmäisen viikon jälkeen voi jo rohkeasti ottaa harjoittelua mukaan, MUTTA tähänkin on tarkat ohjeet, jotta ei mennä peppu edellä puuhun.


Supersiistiä nähdä miten tämä kuurivaihe, eli 28 päivää saadaan päätökseen, joka tapauksessa tiedän, että ensi vuonna tämä on vuosikalenterissa uudelleen. Tämä CellRESET on juurikin ihan itseni näköinen ja tuntuinen kokonaisuus, kehon puhdistamiselle ja resetoimiselle.


Mun matkaani voit jatkossakin bongailla Instagramin puolella, löydät mut nimimerkillä @iamhennaheikka tai #teräsmutsi !!

Jos haluat kurkkailla, esimerkiksi mitä suuhuni olen pistänyt ja tulen laittamaan, niin profiilistani löydät Highlights- osuudesta lisää tietoa CellRESET -nimellä.Alla muutama kuva, CellRESET -matkastani.x TERÄSMUTSI

268 views0 comments

Recent Posts

See All

Raiskaus on aina raiskatun syy

*Seuraava kirjoitus voi järkyttää herkimpiä* Raflaava otsikko, ehkä, mutta näin minulle on todettu. Ja tuo lause jos mikä satuttaa, jo ihan ketä vain, mutta erityisesti tuon karmivan kokemuksen kokene

OTA YHTEYTTÄ

YHTEISTYÖT&TIEDUSTELUT
hensku (at) terasmutsi.com
+358 50 3160 000
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

©2020 BY TERÄSMUTSI.