• TERÄSMUTSI

Elämäni addiktiot! *Kaupallinen yhteistyö Nicofy.com kanssa

(Tämä julkaisu on toteutettu yhteistyössä Nicofy.com -verkkokaupan kanssa, tekstin lopusta löydät alekoodin.)
Niin se syksy vaan vyöryi paikalleen ja illat muuttui pimeneviksi versioiksi itsestään. Tänä syksynä elämä on todellakin haastanut ja koetellut. Jotenkin kaikesta on silti selvitty ja menty eteenpäin. Minusta kerkesi tulla uudestaan me ja tehtiin lupaus avioliiton solmimisesta. Molempien lapsiasiat eteni ja etenee. Treenit kulkee ja kaikki muut projektit siinä samassa.


Mä kehitin kuitenkin itselleni jonkinlaisen addiktion tuossa kesällä, itsekseni ollessa. Tää addiktio ei oikein soveltunut liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaisen elämään. Jos oot seurannut mua somessa, niin tiedät, että otin säännöllisen epäsäännölliseksi tavakseni tupakoimisen. No, yök! En koskaan ole tykännyt siitä röökin hajusta taikka siitä miten se tarttuu vaatteisiin, käsiin ja esimerkiksi hiuksiin. Ällöä! Aattelin, että joku pahe sitä nyt sitten vissiin piti mennä itselle hankkimaan täyttämään sitä tyhjiötä, jonka tuo miehen linnaan lähtö teetti. Päätin, että viimeistään, kun hän palaa, mä lopetan.


(Joo mä tiedän mulla on aivokasvain ja on tosi tyhmää terveyden kanssa pelleilyä, mut mäkin oon vaan ihminen)


Sit tuossa kesän lopulla Nicofy.comin jengin kanssa bondas ja me päätettiin alkaa tekee yhteistyötä. Mä siirsin mun addiktion tupakoinnista, näihin erittäin vähän nikotiinia sisältäviin nikotiinipusseihin. Aika superjees, kun kädet ei enää haissutkaan taikka vaatteet kärynneet.


(Jos mieheni on addiktio -persoona, voin myöntää olevani sitä itsekin, eri tavoilla, mutta kuitenkin.)


Mähän siis jäin täysin koukkuun tuohon mieheeni, kesällä 2019. Sieltä lähtien hän ollut jokapäiväinen puheenaihe, tuntemus ja tunteiden kohde. Siis sen addiktion. Hän on sen kenestä pälätän koko ajan, kenen kanssa tahdon viettää aikani aivan aina ja hänestä saan kiksit.

Käsitteenä addiktio koetaan aina niin kovin negatiivisena ja tummasävytteisenä, siksi halusin tuoda esiin yläpuolella tämän yhden addiktion kohteeni. Tämä Nicofy.com -nikotiinipussi "addiktio" on myös mielestäni monelle positiivisempi addiktio, kuin juuri vaikkapa tupakka tai varsinaisesti nuuskaaminen.


Jengi käy aina hermosauhuilla, nappaa sä silloin taskusta nikotiinipussi -kiekko ja tarjoo kaverillesi astetta terveellisempi vaihtoehto.


Niin, musta hyvä idea addiktion siirtämiseen jo askeleen terveellisempään suuntaan voisi löytyä juurikin nikotiinipusseista. Mä siirsin mun rööki addiktion, nikotiinipusseihin ja oon siitä iloinen. Seuraavaksi sitten, niiden lopettaminen, kun aika on oikea.

Kuten olen aina puhunut valmennettavilleni, myös tässä pätee askel kerrallaan kohti parempaa ja laadukkaampaa. On turha tehdä suuria harppauksia, hyppiä etappien yli vain huomatakseen, että palaa taakse päin ollen pettynyt. Sä voit mennä askel kerrallaan eteenpäin ja olla jokaisesta askeleesta ylpeä.


Mitä mieltä sä olet, voiko olla olemassa terveellisiä tai terveellisempiä addiktioita?


(ps. Nyt, kun nappaat alta alekoodin, niin kerron, että mun omat lempparit on ehdottomasti Aroma Kingin nikotiinipussit.)


Mulla on sulle alekoodi, jonka turvin voit huoletta kokeilla, että olisko nää nikotiinipussit avain sun nikotiinin käytön vähentämiseen. Kenties addiktion siirtämiseen terveellisempään suuntaan.


Koodilla: terasmutsi5 saat -5% tilauksesi hinnasta!


Klikkaa tästä linkistä ja pääset suoraan kauppaan.


Ja hei suosittelen ehdottomasti lukaisemaan mitä Nicofyn jengi on kertonut nuuskan sekä tupakoinnin lopettamisesta. Ja tietty tuotteista, jotka voivat olla avuksi siihen. Tsekkaa teksti klikkaamalla tästä.

Onks sulla addiktioita? Positiivisia vai vain elämääsi heikentäviä?x Teräsmutsi

353 views0 comments

Recent Posts

See All