• TERÄSMUTSI

Haluatko lisää tunteja vuorokauteen? – *kaupallisessa yhteistyössä Voittavat Tavat

Updated: Mar 31, 2021

*Voittavat Tavat -kirja saatu yhteistyössä

miten lisätä tunteja vuorokauteen vai vuorokauden tunnit tehokäyttöön?

Näin yrittäjänä, äitinä, puolisona ja urheilu-hulluna ainakin minulle kelpaisi muutama ekstra-tunti vuorokauteen. Näin ajattelinkin ennen kuin sain tämän kirjan käsiini, nyt olen jopa saanut lisättyä nuo tunnit palautumiseeni ja se on paljon näin taaperon äitinä. Kiitos siis Voittavat Tavat -porukalle!

Todella moni teistä onkin kysellyt, että millä ihmeellä saan aikani riittämään kaikkeen mitä touhuan? Moni on arvellut, että minun vuorokaudessani on vähintään tuplatunnit. Silti voin kertoa, että aivan samat kaksikymmentäneljä tuntia löytyvät täältä, kyse on siitä mihin manageroin aikani. Ja tähän sainkin jokunen aika sitten huikean työkalun, joka myös on auttanut minua tavoitteissani eteenpäin.

voittavat tavat -kirja

Nimittäin Voittavat Tavat -kirja, jonka ovat luoneet nuori mies-trio, Aleksi, Jerry sekä Elias. Täytyykin todeta, että nämä nuoret miehet ovat kehittäneet huikean työkalun kaikille tavoitteellisille ihmisille sekä teille, joilla tuntuu loppuvan tunnit kesken. Itse olen huomannut, että olen taikonut vuorokauteeni lisää tunteja tämän opuksen opein sekä täyttämällä sitä. Tuntuu myös siltä, että löydän paljon helpommin jokaisesta päivästä asioita, joista olla kiitollinen ja osaan juhlia jokaista pientä asiaa. Kirjasta löydät myös hyödyllistä tietoa sekä oppeja omaan elämääsi ja sen eteenpäin viemiseen. On ollut kätevää huomata, että tuo kahdeksan viikon jakso on todella muuttanut paljon elämässäni, siis se jakso jonka pääset täyttämään kirjaan ja jonka uudet tavat ottavat tullakseen rutiineiksi. On ollut huikea huomata muutos elämässä askel kerrallaan, josta on lopulta muodostunut uusi suuri kuva. Sen enempää spoilaamatta, suosittelen koko sydämestäni tuota kirjaa.

sun elämä, sun valinnat

Loppuen lopuksi vain sinä itse päätät tuleeko näistä uusista rutiineista voittavia tapoja. Itselläni muun muassa joka päiväinen hellyys-hetki oman tyttäreni kanssa sekä tehokkaampi työskentely unelmieni eteen on lisääntynyt ja vahvistunut.

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi tämä arjen sankarien kirja, jolla unelmasi ovat lähempänä toteutumista ja saat kiinni sen mihin aikasi kuluu. Tämän kirjan avulla voit myös muuttaa elämäsi itsesi näköisemmäksi.

Klikkaa tästä ja osallistu Instagram-tililläni olevaan arvontaan. Arvonta suoritetaan 23.2.2019 ja siitä vastaan vain minä Teräsmutsi. Osallistua voit ainoastaan Instagramin kautta ja tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät myös Instan puolelta.


xx Teräsmutsi

#aika #itsensäkehittäminen #kalenteri #voittavattavat

9 views0 comments

Recent Posts

See All