• TERÄSMUTSI

Kuka on TERÄSMUTSI?

Kuka häärää TERÄSMUTSIn takana?

-Kokonainen TERÄSPERHE, jota pääset seuraamaan niin täällä kuin muualla somessa.


Henna Heikka, 21 -vuotias, pienen prinsessan mami, yhden miehen kihlattu ja Nainen isolla N:llä. Siinäkö kaikki?

-No ei todellakaan!


Olen myös lifestyle-yrittäjä, luon uutta brändiä, olen mukana Pirkanmaan Nuorten Yrittäjien hallitusryhmässä, tällä hetkellä koejäsenenä JCI PINKK-järjestössä. Opiskelen liikuntaa sekä myös hyvinvointi-alaa oppisopimuksella, omaan yrittäjän ammattitutkinnon, ylioppilastutkinnon, UEFAN E-tason valmentajakoulutuksen sekä paljon erinäisiä seminaarikoulutuksia ja pian liikuntaneuvojan plus personal trainerin -koulutuksen. 12 vuotta koulukiusattuna, syrjittynä, sekä muutama muu kova kolaus ja rankka tausta oman perheen kanssa, ovat koulineet minusta sen miltä tänä päivänä näytän niin sisäisesti kuin ulkoisestikkin.

Vahva itsensä kehittäminen, #freedomlife -eläminen sekä liikunnallisen tasapainoisen elämän eläminen sykkii sisälläni.

Tällä hetkellä tukikohtana toimii Pirkanmaa ja Ylöjärvi.


Perheessämme liekehtii vahvana yrittäjyys, huumori, liikunta, matkustaminen sekä läheisyys.


Mieheni (blogissa nimellä IsoJii) toimii kiinteistönhoitajana päivisin sekä osa-aikayrittäjänä lvi- sekä remontti-alalla. Meitä yhdistää kova palo treenaamiseen, kiero huumori, näin muun muassa. Aivan ja tietenkin nykyään myös meidän 7 kuukauden ikäinen tytär (blogissa PikkuJii).


TERASMUTSI.COM sivuilla pääset seuraamaan meidän elämäämme blogista sekä YouTubesta, täältä tulet löytämään myös ajankohtaiset työprojektini, joille avautuu oma välilehti.


TERVETULOA MEIDÄN TERÄSPERHEEN ELÄMÄÄN!ps. Luvassa ronskia ja konstailematonta tekstiä tunteiden äärilaidoista toiseen, joten kiristäkää turvavyöt koska matka alkaa!-TERÄSMUTSI

322 views0 comments

Recent Posts

See All

Raiskaus on aina raiskatun syy

*Seuraava kirjoitus voi järkyttää herkimpiä* Raflaava otsikko, ehkä, mutta näin minulle on todettu. Ja tuo lause jos mikä satuttaa, jo ihan ketä vain, mutta erityisesti tuon karmivan kokemuksen kokene

OTA YHTEYTTÄ

YHTEISTYÖT&TIEDUSTELUT
hensku (at) terasmutsi.com
+358 50 3160 000
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

©2020 BY TERÄSMUTSI.