• TERÄSMUTSI

Kun unesta tulikin totta -KOSKETTAVA KESKENMENO

Noin kuukausi sitten näin unta, jossa kannoin sellaista noin 70 senttistä arkkua käsissäni hautausmaalla, valkoisessa kaavussa askeltaen kohti sumun seasta näkyvää porttia.


Pieniä muljahduksen tunteita, kuukautiset myöhässä ja se sama "tiedostamisen" tunne kuin odottaessani PikkuJiitä. Niistä on koostunut viimeiset viikot, kertomatta kenellekkään, on pieni toivon ja jännityksen kipinä vallannut kehon.

Voisiko neiti saada oikeasti sisaren? Millä me selvittäisiin oikeasti tästä tilanteesta; koti myyty, lähtö Espanjaan kolkuttelee jo ja meillä ei mitään valmiina toista varten. Kyllä, me hyvin sutvittaisiin, kuten kaikki onnistui pikkuneidinkin kohdalla.


Liki kaikki meidän elämää seuraavat tietää kuinka minulle on toinen lapsi ollut todella ristiriitainen ajatus, mutta silti siellä se mielen pohjukoilla on muhinut. Lapsi on lahja, aina. Niin se on ja erittäin mieluinen vielä. Olin jo ihan fiiliksissä, että jippii, mun "aikataulukin" oikeastaan menee tämänkin kanssa yhteen. Siis mitään suunnitelmia ei tarivtsisi edes muuttaa.


Kunnes koitti eilinen, aamulla herään todella häiritsevään tunnetilaan, nousen ylös ja tunnen vihlaisevan kivun, jonka jälkeen suuntaan vessaan. Huomatakseni pyttyyn tippuvan suurehkoja hyytymiä, paljon verta ja limaa. Automaattisesti ajatukseni suuntaa liki neljän vuoden takaiseen raskauden keskeytykseen. Jotain samaa, mutta jotain aivan muuta.

Tajusin liki heti täysin mistä on kyse, meille ei olisikaan tulossa toista lasta.

Juuri vasta olin totuttautumassa ajatukseen, miettimässä miten järjestämme kaiken ja nyt yhtäkkiä se kaikki onkin poissa. Totta kai tiesin, että ollaan vasta niin alussa kaikki olisi mahdollista.




Tunteiden täyteinen päivä, mutta onnistuin löytämään itsestäni puolen, jonka olemassa olosta ei ollut hajuakaan. Käsittelin asian, siirsin sen sivuun ja päätin hoitaa loppuvuoden juoksevat tapahtumat sekä asiat kunnialla maaliin. Kun uusi vuosi, 2019 alkaa, katson tätäkin tapahtumaa silmiin ja totean, sen olleen osoitus uudelleen raskautumisen mahdollisuudesta. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö näin iso asia satuttaisi. En aio sen antaa pysäyttää kaikkea muuta upeaa, jota meidän TERÄSPERHEEN elämässä on nyt ja lähitulevaisuudessa. Luotan, että meidän elämäämme tulee rikastuttamaan moni upea seikkailu, uusi ihminen ja mikäli vain universumi on suopealla päällä, vielä tulee sekin hetki, kun PikkuJii saa sisaren. Siihen hetkeen asti ja tietenkin siitäkin eteenpäin nautitaan pienistä hetkistä, yhdessä, erikseen ja tahoillamme.


Oletko Sinä kokenut keskenmenon? Kuinka selvisit siitä ja oletko raskautunut luonnollisesti sen jälkeen?




x TERÄSMUTSI

319 views0 comments

OTA YHTEYTTÄ

YHTEISTYÖT&TIEDUSTELUT
hensku (at) terasmutsi.com
+358 50 3160 000
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

©2020 BY TERÄSMUTSI.