• TERÄSMUTSI

Kuuluisa Rupsahdus

Havahduin jokin aika sitten tähän ilmiöön ja oikeastaan pöyristyin.


Okei, joo, myönnetään, nautin siitä, että voin näyttää linnunpelättimeltä puolisoni edessä ja tunnen itseni silti erittäin upeaksi. On upeaa tuntea itsensä hyväksytyksi kaikkine mutkine, kurveineen ja aamuhengityksineen.

Kuitenkin nautin tuplasti ellen jopa triplasti enemmän, kun näytän upealta ja myös puolisoni huomaa sen. Ai niin ja ne maailman muut immeiset.


Tänään siis haluan kirjoittaa itseäni kovin kummastuttavasta aiheesta. Miksi miehet SAA luvan kanssa rupsahtaa avioliittoon astuessa/useamman vuoden suhteessa. On ok, jos miehelle on sen komean lihaksikkaan vatsan tilalle ilmestynyt, vähemmän komea kaljamaha. On ok, jos ne niin haluttavan kovat lihaskimpale -kädet muistuttavat nykyään enemmänkin pulkannaruja.

On ok, että perjantai-illan lenkin tai salireenin tilalla on kopallinen Karhua ja pussillinen sipsejä.


Kun naiset sitten kantavat 9 kuukautta rakkauden hedelmää, keho muuttuu, mieli heittää useamman kuperkeikan ja ennen kaikkea se oma-kuva muuttuu rajusti, hommahan on aivan täysin eri, on kummastuksen aihe, kun onkin rupsahdettu.

Synnytys on hetkessä ohi ja nyt täytyisi taas olla täydessä kuosissa, suurin piirtein suoraan synnäriltä. Äidit tunnistaa kuitenkin pieruverkkareista, mutsinutturasta ja silmäpusseista. Mitäs jos Äidin tunnusmerkit olisikin upea hehku, onnellisuus ja ennen kaikkea ylpeys.


Se mikä nämä kaksi ihmislajia erottaa toisistaan on tämä; nämä kaljamahaiset otukset ovat useimmiten "ylpeitä" mahoista yms, mutta nämä naiset häpeilee sotkuisuuttaan, väsymystään ja sitä vauvan paskaraitaa paidassaan. OI MIKSI? Ikään kuin olisi oikeutettua näille kaljamahoille olla pöhöttyneitä ja kulahtaneita. Me Äidit ollaankin sitten ihan pohjakastia, kun suoraan synnäriltä ei paistakkaan sixpäkki ja järjettömän muhkea perse... Missä mennään ajatusmaailmassa vikaan?Äitiys muuttaa myös sen, että useimmat kadottavat taitonsa pukeutua. On totta kai ok, pukeutua silloin tällöin paskaisiin vaatteisiin, kun juokset kaupasta unohtuneita ruokatarpeita (miksi se on muuten useimmiten äiti, joka juoksee sinne kauppaan?) Mitäs jos silti me Äidit & Naiset näytettäisiin mallia kuinka homma hoidetaan maaliin, me kuitenkin olemme jo muutenkin niitä jotka pyörittävät maailmaa. Miksi emme siis samalla näyttäisikin siltä, että se on U-P-E-A-A?

On toki noin miljoona tekosyytä pukeutua paskaisiin kuteisiin, näyttää kulahtaneelta ja niin edes päin..

MUTTA yksikään niistä syistä ei paina yhtä paljon kuin yksi syy näyttää hyvältä, se piristää.


!KEISSI TERÄSPERHE!


Kun sain tietää olevani raskaana, ilmoitin abaut toisessa lausessa plussaamisen jälkeen seuraavat sanat; Meidän suhdehan ei sitten rupsahda, eikä muuten kyllä kropatkaan. Onneksi oli helpotus huomata, että puoliso oli täysin samaa mieltä.

Raskaana tuntui siltä, että se on ihan yksi lysti minkä mekon päälleen laittaa, se on upea! Entäs sitten synnyttämisen jälkeen?

Kieltämättä olin alkuun hieman hukassa itsekkin, että mitenkäs tässä nyt pukeudutaan. Olenhan nyt Äiti!


Sitten päätin, ettei Äitiyden tarvitse antaa muuttaa yhtään mitään, voin silti olla se vetävän ja upean näköinen Nainen, kunniatehtävälisällä nimeltä Äiti. Mun jutuissani ei juuri koskaan ole filttereitä, eikä tälläkään kertaa. On mahtavaa kulkea kaupungilla ja saada ihmetyksen ilmeitä sekä kaiken kertovia katseita, osakseen.


Lopputulema siis se, että TERÄSMUTSI & PERHE, rokkaa ja näyttää Quumalta pikkuJiin syntymänkin jälkeen.

Tykkäisin hunajaa jos te Äidit ja lapselliset pariskunnat, uskaltaisitte myös näyttää SUPERHYVÄLTÄ! Siitä, että jaksaa vähän panostaa, oli se sitten hiukset kiinni muutoin kuin mutsinutturalle ja vähän ripsaria peliin tai ykköset ylle, mahtista joka tapauksessa. Puolisoille todella tärkeä tehtävä, näyttäkää ja kertokaa kuinka upea se toinen siinä vierellä on, kaikkine upeine kurveine ja pomppuineen on.ps. Äidit älkää peitelkö upeita tiikerin raitojanne, GRAUH! Olette superhotteja ja upeita sisältä sekä ulkoa.


Kerrohan oletteko Te rupsahtaneet vai kypsyneet kuten viini?Aurinkoista viikkoa,

TERÄSMUTSI-Henna


480 views0 comments

OTA YHTEYTTÄ

YHTEISTYÖT&TIEDUSTELUT
hensku (at) terasmutsi.com
+358 50 3160 000
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

©2020 BY TERÄSMUTSI.