• TERÄSMUTSI

Mä tein sen // yhteistyössä Decora House

Muistan jo pikkulikkana juhlimisen olleen ihan lempparipuuhia. Äidin huulipunat kasvoille ja korkkarit jalkaan, stereoista TikTak ja volat kaakkoon. -Ilman sen kummempaa syytä. Eikä vuosien karttuessa tuo fakta ole muuttunut mihinkään.


Tällä kertaa oli aika juhlistaa elämäni upeinta ja mahtavinta taivalta. Aloitin muutama vuosi sitten opiskelut tavoitteenani saada liikuntaneuvojan sekä siis lisensioidun pt:n pätevyys. (Hölmönä hölösuuna olenkin koko ajan toitottanut olevani sertifioitu pt, mutta eheei, tämä pt -koulutus on Suomen laajin.) Hyvin pian opiskeluiden edetessä sainkin tietää, että meille tulee perheenlisäystä, jippii! Samalla jännitin, että miten opiskeluiden kanssa käy, niin ihana opiskeluryhmä meillä oli, että ei olisi tullut kuuloonkaan viivästyttää valmistumista ja täten opiskella toisen ryhmän mukana.

Niinpä sitä tuli sitten pyöristyvän vatsan kanssa taisteltua koulussa opiskeluja eteenpäin, kunnes sääntö-Suomi iski näppinsä peliin ja jouduin jättäytymään opiskeluista virallisesti äitiysvapaille.


Palattuani äitiysvapailta päätin, että pistän opiskelut pakettiin täysin ajallaan. Siispä kuroin kiinni yli puolen vuoden opiskeltavat ja päräytin tuossa viime perjantaina valmistujaisiin, josta palkintona tutkintotodistus täynnä kiitettäviä sekä hyvä -arvosanoja, sen lisäksi sain vielä todistuksen lisensioiduksi personal traineriksi valmistumisesta. HUH! Eikä siinäkään vielä kaikki sillä viime viikolla vahvistin valmistumiseni Firstbeat -asiantuntijaksi. Nyt on siis jälleen syvennetty ammattitaitoa aivan huolella. Taas tuli osoitettua niille vihaajille ja epäilijöille, että mistä se kana pissii sekä kaikkein tärkeintä, näytin itselleni pystyväni mihin vain.


Perjantaina juhlittiin kurssilaisten kanssa, lauantaina kävin pyörähtämässä JouluAkatemiassa Vantaalla, kouluttautumassa reilun 100 fitskuttelijan kanssa. Sunnuntaina olikin pääpäivä, eli itse järjestämäni juhlat, johon kutsuttuna oli noin 30 henkeä.


Juhla-paikaksi valikoitui hauskasti Tampereen Teho-osasto, olihan tuo opiskelu niin "vauhdikas" kokemus, että pientä palautumista oli haettava osastolta asti. Juhlien teemana oli musta-kulta-valkoinen-hopea, värit jotka kuvastavat TERÄSMUTSIN vahvuutta, päättäväisyyttä ja asennetta. Juhlien koristeluista vastasi tällä kertaa Decora House, joiden valikoimista löytyy jokaiseen juhlaan niin pieneen kuin suureenkin upeat koristeet. Aina on aihetta juhlaan, joten suosittelen kurkkaamaan mikäli vaikkapa uuden vuoden juhlintoihin löytyisi säkenöiviä koristeita.


TERÄSMUTSIN teemaan löytyi jopa oma kategoriansa Decora Housen -sivuilta, joten koristeiden valitseminen oli erittäin helppoa ja sujuvaa. Decoralla on myös käynnissä vielä 10.1.2019 asti MUUTTOALE, jonka ansiosta KAIKKI tuotteet ovat -20% alessa, nyt siis kipin kapin kurkkailemaan mitä vuoden viimeisiin tai ensimmäisiin juhliin voit löytää heiltä.

KLIKKAA TÄSTÄ ja astu sisään juhlien luvattuun maailmaan.


Tsekkaa alta TERÄSMUTSIN valmistujaismeininkejä.

Täällä sitä jo mietitään seuraavia juhlia, sillä jokaisena vuoden päivänä on aihetta juhlaan, kaikkea kannattaa juhlistaa. Tiedossa on ainakin tupaantuliaiset, "tissibileet" ja mitähän kaikkea tuo uusi vuosi tuokaan.

Rakastan juhlimista, juhlien ja tapahtumien järjestämistä sekä eritoten vieraiden kanssa jutustelua.
MÄ TEIN SEN! Oon valmis uusiin haasteisiin!


xx TERÄSMUTSI


#decorahouse #juhlat #valmistujaiset #teräsmutsi #yhteistyö

310 views0 comments

OTA YHTEYTTÄ

YHTEISTYÖT&TIEDUSTELUT
hensku (at) terasmutsi.com
+358 50 3160 000
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

©2020 BY TERÄSMUTSI.