• TERÄSMUTSI

Mikä ihmeen Teräsmutsi?

Mikä on ajatus Teräsmutsin takana?

Pala kerrallaan lähdetään tutustumaan peroonaan sekä ajatukseen Teräsmutsin takana. Pakitetaan sen verran, että uudetkin lukijat pääsee mukaan perimmäiseen ideaan Teräsmutsin takana. Teräsmutsin pohjimmainen missio on sparrata naisia sekä juuri erityisesti äitejä onnellisemmiksi tekemällä heistä hyvinvoivempia ja vauraampia. Teräsmutsi on mukana erilaisissa projekteissa, joissa tähdätään hyvinvoinnin viemiseen nextille levelille. Teräsmutsin ajatus on ylistää naiseutta sekä ajatusta siitä, että äiti on paljon muutakinkuin vain tissi tai tiskari. Äiti on nainen haluineen ja omine tarpeineen. Äiti on ihminen siinä missä muutkin.

Kuka sitten oikein on Teräsmutsi?

Teräsmutsin brändin takana häärää nimensä mukaisesti aito ja alkuperäinen Teräsmutsi, Henna Heikka. Liikunnan sekä hyvinvoinnin ammattilainen, some-vaikuttaja, innostunut treenari, adrenaliini-junkie, Pertti-kasvain taistelija, äiti ja nainen isolla N:llä. Sen lisäksi hän on yhden miehen kihlattu ja äiti yhdelle prinsessalle. Teräsmutsi on muiden sparraamisesta ja voimaantumisesta energiansa saava nuori nainen.


Mihin Teräsmutsi tähtää?


Mitä näkyy Teräsmutsin tähtäimessä? -No ainakin kasa projekteja, joilla vaikuttaa mahdollisimman monen ihmisen, etenkin naisen ja äidin elämään positiivisesti. Tervetuloa mun blogi-jengiin, tehään tästä reissusta huikee! Tehdään tästä sensuroimaton (tällä tarkoitan sitä, että tässä blogissa uskalletaan puhua asioista niiden oikeilla nimillä ilman kiertelyä).


Jos koet, että sulla olisi sanasi sanottavanasi tai tarina kerrottavana, ota yhteyttä nettisivujeni kautta ja katsotaan jos löydämme yhteisen sävelen ja ajatuksesi päätyy blogiin asti herättämään keskustelua.xx Teräsmutsi


267 views0 comments

Recent Posts

See All