• TERÄSMUTSI

Missä Teräsmutsi on ollut?


Missä teräsmutsi on ollut? -menossa vai tulossa?

Missä ihmeessä sitä nyt on oltu? Viimeisin julkaisu heinäkuussa. Seuraava heti perään nyt lokakuussa. Missä se Teräsmutsi oikein sitten on ollut? Kesän alussa tultiin siihen tulokseen puolison kanssa, että muutto tekisi terää ja tuleva lapsienkin asuminen helpottuisi. Keskeltä kaupunkia muutto aivan maalle ja mieli lepää. Kesän alkaessa musta tuntui, että bloginkin tarvitsi saada happea, uusia ajatuksia ja uusia näkökulmia. Oma terveydentila alkoi vihdoin parantua toden teolla ja elämä ”normalisoitua” jos näin voi jo tässä vaiheessa parantumis-prosessia sanoa. Nautin ajasta puolison kanssa ja kävin keskusteluja huoltajuudesta yksin sekä yhdessä läheisten kanssa. Paljon ajatuksia ja näkemyksiä. Uusi elämä, tuntui, että ”heräsin” kaikkeen uudistuneena ihmisenä. 

Jos itsekkin niin varmasti myöskin muut miettivät, että menikö se Teräsmutsi jo vai onko vielä tulossa? Vai missä ihmeessä?-Täältä vastaan, että tulossa ollaan ja menossa eteenpäin ehdottomasti. 

syksy 2020, uudet freshit tuulet

Viime syksy meni sairaalan ja kodin väliä matkustaen. Kaikki aika kului sairastamiseen, leikkauksia leikkauksien perään. Siksi tämä syksy ja talvi on aikaa elämälle. Tää hetki on elämälle ja kaikelle sille mistä viime vuonna jäin paitsi. Helpolla ei tänäkään syksynä tämä nainen tai esimerkiksi meidän parisuhde pääse, mutta kun selvisin Pertistä, selviää sitä mistä vain. Uusi kirja, ei siis vain sivu elämässäni. 

Paljon on kerrottavaa ja paljon kirjoitettavaa, joten pian tulossa uutta tekstiä, näin alkuun halusin nyt kertoa comebackista myös tänne blogimaailmaan. Uusi viikko startataan sitten uusin kirjoituksin. 

Millainen elämä sitten on nyt?

Nyt on kyllä elämä ollut yhtä onnellisuutta, rakkautta ja intohimoa. Silti niskassa painaa ikävä omasta lapsesta, kyllä. Uskon silti, että tyttäreni pääsee pian maman kanssa viettämään laatuaikaa ja nauttimaan meidän perheen elämästä. Kaikki aikanaan ja paha saa palkkansa. 

xx Teräsmutsi

LUITHAN MYÖS: Mitä haluat elämältäsi?

#Kuulumiset #Menossa #missä #teräsmutsi

33 views0 comments

Recent Posts

See All