• TERÄSMUTSI

Mitä sinä haluat elämältäsi?

mITÄ SINÄ HALUAT elämältä? -OIKEASTI.

Viimeiseen asti, kun taistelet jonkin asian, ihmisen tai ajatuksen puolesta. Voit sanoa oikeasti haluavasi sitä ja täten antavasi kaiken kapasiteettisi sille elämässäsi. Tajusin tässä taannoin, kun katsottiin erästä motivaatio -videota juuri ennen treeneihin lähtöä. Mä tosiaankin olisin ollut aivan rikki ja hajalla, jos viime vuonna olisin kuollut. Mä en olisi voinut sanoa olevani valmis. En olisi elänyt 110% ja viiskyt pinnaa päälle. Ei, en ollut elänyt niin vasta kuin parin viikon ajan. Elänyt! Siis todellakin ollut muutakin kuin elossa ja hengittänyt. Elänyt juuri kuten miten mä oikeasti rakastin ja rakastan. Juuri kuten olen muita opettanut. Olin laittanut muiden halut ja ajatukset omieni edelle kuitenkin.

tämä vuosi, uusi elämä

Tää vuosi kaikkine kohelluksineen ja kommelluksineen on tuntunut oikeasti elämältä. Tää vuosi on tuntunut siltä, että mä oikeasti elän. Mun sydän lyö, intohimosta, kiitollisuudesta ja onnellisuudesta. Joka päivä tuntuu niin saat*nan hyvältä herätä, vaikka päivissä olisikin välillä haasteita, on ne loppuen lopuksi aina kiitollisuuteen päättyviä. Se taisi toi sairastaminen tehdä musta tosiaankin kiitollisen elämälle. Kiitos!

Välillä on silti pakko myös vetää henkeä, jossa oon aika armoton itseäni kohtaan. En oo vielä 110% terve. Silti, kuten mulle viimeksi TAYSsissa todettiin, on mun palautuminen ennätys -meiningeissä. Ennätys -meiningeissä mennään muutenkin. Aivan kaikilla elämän osa-alueilla.

extra tunnit, anyone?

Nyt voisin ottaa muutaman tunnin lisää vuorokauteen tai joku voisi nukkua mun puolesta ja sitten luovuttaa ne energiat mulle. Niin tai näin, ei ainakaan väärinpäin! Suunta on todellakin oikee ja ylöspäin. Koko helkkarin laiffi tuntuu niin täydelliseltä, että en oo ees varma ketä kaikkia mun pitäis tässä kiittää. Taidan kiittää tässäkin tapauksessa mun lähimpiäni, jotka todella tietää ketä ovat. Teidän ja toki itseni avulla olen tässä tänään.

Kaikki tää saa mut varmaksi siitä mitä haluan. Haluan myös, että sinä siellä ajattelet todella ja tosissaan kuinka elämäs haluat elää ja mitä sillä tehdä. Kun haaskaat yhden hetken huonoissa oloissa, tylsien ihmisten kanssa, haaskaat aivan liikaa elämästäsi. Mieti siis nyt kenen kanssa ja missä vietät elämäsi hetket nyt ja tästä eteenpäin. Rohkeutta ja itsesi arvostusta on se, että teet päätöksiä oman hyvinvointisi eteen. Jokainen on vastuussa onnestaan, eikä kukaan muu tule sanomaan sinulle mikä oikein onnellesi! Mä esimerkiksi olen alkanut ottamaan hetkiä luonnossa, oon toki onnellisessa asemassa, koska mun puolisokin nauttii kuunnella ja vain viettää aikaa luonnossa samoillen. Hektisen arjen tasapainoksi luontoilu on ihan kuikeeta, vaikka kuka sanoisi mitä. Sen lisäksi treenaaminen on ajanut monesta muusta aktiiviteetista ohitse, salilla on vietetty monta hikistä tuntia ja se todella tuntuu sekä näkyy kehossa. Sairastamisen ja kaikkien lääkkeiden jäljiltä keho oli aivan sekaisin, nyt se palautuu.

Ei tässä tällä kertaa muuta, nämä ajatukset ovat pyörineet jo hetken vahvoina tuolla pääkopassa ja nyt sain hetken, jolloin ne kirjoitin ja julkaisen teille. Tärkeintä tässä elämässä on elää, kuten itselle on parasta. Unohda muiden luomat paineet tai kehoitukset omasta elämästäsi! Pidä osa opeista ja ajatuksistasi takataskussa, tuo osa julki, jotta voit auttaa ja herättää myös muita.

seuraa teräsmutsia myös:

IG: Terasmutsi

psst. Jos haluut seurata meidän luontoseikkailuja enemmänkin, niin jatkossa käyttäjän @mindsettravels takaa tulet löytämään kuvia ja kertomuksia meidän reissuista.  Mitkä on sun ehdottomat lempparikohteet luontoilla Suomessa?

xx Teräsmutsi

#elämä #hyvinvointi #luonto #prioriteetit

9 views0 comments

Recent Posts

See All