• TERÄSMUTSI

Nautinto kuuluu elämään!

elämä on nautinto ja mä haluan että sä nautit

Miksi me aikuiset hävetään sanoa se ääneen, nautinto? Onko se niin syntistä? Miksi me häpeillään? Miksi ujostellaan omien mieltymysten kanssa? Kun susta tulee vanhempi, sun nautinnon oletetaan olevan toissijaista. Kun sä aikuistut sun oletetaan ajattelevan muita asioita kuin nautintoa.

 enemmän kuin fyysinen tunne

Nautinto on parhaimmillaan henkistä yhteyttä. Voit tuntea, kun toinen ajattelee sinua ja sanoo ne sanat omalla tahollaan. Se on jopa enemmän henkistä kuin vain fyysinen värinä ja kohahdus. Onko meillä aikuisilla oikeus sanoa, että kaipaamme elämäämme enemmän nautintoa. Vahvemmin, enemmän ja useammin. Joskus se nautinnon tarve on niin kova, että silmissä sumenee. Pitääkö kaikkien ”pakollisten” pahojen antaa mennä nautinnon edelle, aina? Onko elämä oikeasti sitä, että nautinto on se asia, josta tässä maassa ei puhuta, -se kerrotaan kuiskaten suljettujen ovien sisällä.

kuoleeko suhde jos toiselle nautinto on kaikki kaikessa

Ja jos toinen ei kykene sitä antamaan, tarpeeksi usein ja tarpeeksi kovaa? Voiko silloin toinen ihminen tuoda sen? Kuka on oikea ihminen sanomaan milloin sulla on oikeus nauttia ja milloin vain niellä se tunne? Kuka on oikea kertomaan mikä tyyli toimii sulla? -SINÄ ITSE. Ihmiset rajoittaa toisiaan toistensa rajoittuneilla mielipiteillä, vaikka loppuen lopuksi suljettujen ovien sisällä he janoavat sitä rohkeutta, sanoa ääneen tarvitsevansa nautintoa. Eikö kaikista tärkeintä, että kaikki saavat nauttia?

#nautinto

SE tukee positiivista mielenterveyttä

Jokainen, joka uskaltaa olla terveellä tavalla itsekäs tietää miten nautinnon saaminen tukee positiivista mielenterveyttä. Jokainen meistä tietää, että positiivinen mielenterveys takaa meille toimivan elämän. Muistakaa siis tukea sitä nautinnolla! Olkaa ylpeitä nautinnon tarpeestanne.

Jokaisella on oma mittari, miten paljon ja millaista nautintoa he kaipaavat. Kun aikuiset lisäävät toistensa nautintoa ja hyväksyvät toistensa nautinto-tarpeet, tuloksena on laadukas elämä ja täyttymyksen tunne.

kenelle nautinto on?

Nautinto usein leimataan vain miesten oikeudeksi, mutta haluan ehdottomasti nostaa kissan pöydälle tässä asiassa. Tiedän, että on olemassa naisia, joille nautinto on kuin vesi tai ilma jota hengittää, se ”must” -juttu, lukeudun itse heihin. Tiedän myös, että on miehiä, joille nautinto ei ole prioriteettien kärjessä. Molemmat on todella okei, mutta silloin on joko osattava pelata yhteiseen pussiin. Miksi nyky-yhteiskunta demonisoi nautinnon? Todella oikeutettu tunne ja sen kuuluu täyttyä. Mä haluan auttaa sinua saavuttamaan sne mielentilan, jossa olet kykeneväinen vastaanottamaan sitä, klikkaa tästä ja ota muhun yhteyttä voin auttaa sua löytämään itsesi. 

Nautinnollisin fiiliksin viikonloppuun! Oletko sä ihminen, joka tarvitsee sitä ja paljon vai oletko ihminen, joka saa täyttymyksen muista asioista? xx Teräsmutsi

#ihmissuhteet #nautinto

11 views0 comments

Recent Posts

See All