• TERÄSMUTSI

Oon pahasti koukussa! -Enkä haluu irti

Updated: Mar 31, 2021

Todellakin oon pahasti koukussa

…Jep, ihan huikeen Lapin reissun jäljiltä nimittäin. Mä jäin koukkuun. Tuo moottori-sporttailu näin talviseen aikaan otti musta otteen täysillä! En tosiaan halua tästä koukusta irti. Haniböö (joo sillä nimellä oon nyt päättänyt tuota puolisoa somessa kutsua) oli päättänyt, että kotiuduttuamme tuolta reissulta tsekataan josko meille löytyis menopelit koti-surraamiseen ja pidemmille pooleille myöskin. No nehän löytyi, jälleen yllättävästi ihan ”lähipiiristä”. Niillä pörrääminen on ollut joka iltaista, mutta niiden laittaminen liki joka öistä hommaa. Oh god! Tallissa vietettyjä tunteja kertyy, mutta mä niiiiiin nautin. Kynnen aluset paskasena, naama mustana ja ihan kemikaalien hajuisissa vaatteissa on sitä jotain. Kunnon lande-meininkiä! Tulee lapsuus mieleen.

Koukussa joo – irti ei

Tuo Lapin reissu sytytti sellaisen kipinän kytemään, ettei tosikaan. Nykyään sitä voisi jo varmasti kutsua roihuksi. Piha on myllätty, reittejä sekä hyppyreitä rakennettu. Tällä hetkellä suunnitellaan ”neitsyt-matkaa” eli pidempää reissua. Harmitellaan, kun urat eivät vie Ruoveelle asti, jossa olis voinut käydä mun sukulaisten haudoilla. Nässyn jää on niin epävarmaa, että suoraan lainatakseni Maastoreittipooli Ry:n erään henkilön lausahdusta; ”se olis itsemurha lähtee painaa sinne asti jäätä pitkin vaikka varmasti aurinkoisella säällä tosi mageeta”. No, eiköhän me keksitä jokin reitti ja jotain surrattavaa, piankin.

Bumblebee & venomin veli

Pakko pohjustaa, että kun olin nuorempi mä haaveilin, että mun puoliso olis sellainen, joka on valmis myös ”likaamaan kädet” ja palaisi halusta nähdä omien käsiensä jäljen. No nää pörrääjät, eli kelkat. Bumblebee sekä Venomin veli on ehdottomasti näyte juurikin siitä. Useampi ilta, joka on kääntynyt yöksi ja muutama jopa valjennut ihan aamuksi asti, kun ollaan yhdessä painettu tallissa intohimolla tätä parivaljakkoa valmiiksi. Niistä tuli meidän näköiset! Spicy, but sweet.  Yhtäkään erimielisyyttä, riitaa tai sanaharkkaa koko tän projektin aikana ei tullu, molemmat katsoo toisiaan vaan ylpeenä toinen toisestaan mitä on saatu aikaan.

…Tää koukku, mikä lutu pohjassa painamalla sun kanssasi saan on jotain niin huikeeta, ettei siitä tahdo irti ollenkaan. Oma himo ajamiseen ja tekniikoiden harjoittelemiseen kasvaa kerta kerralta. Hiton siistiä, enkä millään malta odottaa meidän ekaa kunnon reissua. Käytiin tuossa jo eräs iltapäivä pörräämässä puuterilla ja oi, että miten jees vaikka olikin haastavaa ja hermot meinas keittää kiinni. Se adrenaliinin määrä mitä kaasukahvaa vääntämällä tai kanttaamalla jyrkkään mäkeen, voit saada aikaan, on hullu.

Tän talven ehdoton ykkösharrastus ulkopuuhiin! -KELKKAILU

SEURAA MEIDÄN PÖRRÄILYÄ:

HANIBÖÖN INSTASTA

TERÄSMUTSIN INSTASTA

#koukussa #adrenaliini #skidoo #bumblebee #moottorikelkka

85 views0 comments

Recent Posts

See All