• TERÄSMUTSI

Pertti – Elämää sairauden jälkeen!


Niin pakko alkuun todeta, että elämää on Pertin jälkeenkin. Vaikka Pertti on läsnä jokaisessa päivässä myös näinä päivinä, koen sen olevan jollain tasolla nujerrettu osa sitä. Se tulee aina kulkemaan mukanani, vähintään arpina ihossani sekä muistoina ajatuksissani. Paljon Pertti teki tuhoa, mutta paljon se toi mukanaan myös hyvää.

pertti & elämä -mun näköinen sellainen

En tosiaankaan kiellä, loppuvuonna meni ”kovaa” ja tuli pööpöiltyä. Kun sun elämä on heittänyt täydellisen voltin, mitä toisaalta voi odottaa? Ihminen, joka oli oikeastaan mun vahvin tukipilari, oli elänyt tiedostamattani koko vuoden paineissa, joista heikompi olisi kaatunut. Samaan aikaan, mä olin lapsi reilu parikymppisen kehossa. Elämä ei tosiaankaan ollut siis vuonna 2019 mitään helppoo ja tasasta, mutta toisaalta ei sen ollut selkeästi tarkoituskaan olla. Viimeisen sairaalasta kotiutumisen jälkeen kaikki oikeastaan lähti hanskasta. Mun tunteet, ne alkoi vyöryä entistäkin kovempana. Mun lääkitysten vahvuus, se ei antanut päästää irti kuin seinään. Mun keho, se otti vastaan tasan tarkkaan jokaisen palan, jonka suustani alas laitoin. Mun hormonitoiminta, no se heittää vieläkin volttia. Oh well, pähkinänkuoressa, ei menty aina ihan suorinta reittiä ja helpointa polkua vaan tuli pomppuja. Ne pomput ja ylilyönnit mitä viime vuonna / alkuvuodesta koettiin, ne on tehneet tästä hetkestä unohtumattoman.

missä sä kihlaudut? -mä vankilassa

Jep, jos koko elämä heitti voltin negatiivisessa mielessä. Niin mun vuosi 2020 alkoi ihan tajuttoman mageissa merkeissä siinä mielessä, että meidän hemmetin kovia kokenut suhde otti askeleen, mentiin kihloihin. Okei, en koskaan uskonut kihlautuvani siellä missä niin tein, mutta toisaalta sekin oli just meidän tarinalle tarkoitettu juttu. Ja hei, sitä en ainakaan unohda koskaan! Jotain hemmetin hyvää, sen kaiken todella raskaan polun jälkeen siis.

RAKASTUIN SUHUN AINAKIN NELJÄ KERTAA TÄLLÄ MATKALLA

Niinpä, meidän suhde ja tää koko elämä tuon Pertin jälkeen on tuntunut ilotulitukselle. Ihan hullua todeta, että ei vaan oikeasti ole ollut päiviä, jolloin olisi vituttanut. Siis toisen kasvot tai muutoinkaan elämä. Toisen kanssa on hyvä, itseni kanssa on hyvä. Pertti sai mut näkemään itseni täysin eri silmin. Ei ole oikeastaan mitään mikä mut kaataisi. Oon aina halunnut, että puolisokin on huomioiva ja näyttää välittävänsä. Nyt sekin on totta! Tiedätkö sen tunteen, kun elämässä vaan mikään ei tunnu paskalta? Vaikka asiat voisi aina olla paremmin, mulle ne on just nyt just täydellisesti. Voin todella hyvin, tunnen olevani rakastettu. Mun kroppa toimii ja mun ympärillä on huikeita ihmisiä. Mun lapsiasiat, nekin on ensi vuonna järjestyksessä.

Kun sun puoliso toteaa alle kymmenen kilometrin matkan jälkeen; ” rakastuin suhun ainakin neljä kertaa tällä matkalla”. Mikä sua voisi vituttaa sun elämässäsi? -Ei yhtään mikään. Jos sä ajattelet, että taas se vaan jauhaa siitä miehestään? -Mä kerron, ota luuri käteen ja ota yhteyttä, saat kokeilla. Flippaatko sä?

VAUHDIKASTA ELÄMÄÄ, PERTTI HISTORIAA(KO?)

Kuten saatat siis huomata Teräsmutsi on askel kerrallaan taas takaisin kehässä. Tällä kertaa tosin vahvempana ja määrätietoisempana kuin koskaan. Turhat jaaritukset, ihmiset ja projektit on jääneet taakse. Uudistunut versio minusta ei enää hustlaa kymmeniä projekteja vaan on mukana vain intohimoisimmissa ja potentiaalisimmissa. Siistiä! Rakkauden ja uuden bisneksen rakentamisen lisäksi mun elämäni täyttyy treenaamisesta sekä ystävistä. Musta on aivan älyttömän mageeta, että kroppa antaa mun treenata ja vastaanottaa vielä kaiken lisäksi sen törkeän hyvin. Kiitos Pertti!

Millaista elämää sä elät nyt ja haluat elää viiden vuoden päästä? 

xx Teräsmutsi

päivittäiset kuulumiset:

teräsmutsin insta

Lue myös:

7 lastensuojeluilmoitusta- vuosi ilman lasta? MITÄ IHMETTÄ?

#aivokasvain #elämä #pertti #sairaus

43 views0 comments

Recent Posts

See All