• TERÄSMUTSI

Sä olet pysäyttämätön! – 2 epäilijätyyppiä

Updated: Mar 31, 2021

Unelmoitko sä? – olet pysäyttämätön!

Viime aikoina olen pohtinut paljon rakastan unelmoida ja tehdä asioita unelmien eteen. Samaan aikaan kuitenkin moni ihminen kyseenalaistaa ja yrittää jarruttaa niitä unelmia. Tiedän, että suuria unelmia omaavat henkilöt saavat ja tulevat aina saamaan vastustusta osakseni, mutta aiemmin on ollut vaikea ymmärtää miksi näin on. Kunnes ymmärsin miksi?

Eikö kaikki lähelläsi buustaa sun unelmointia?

On olemassa kahdenlaisia ihmisiä, siis kahdenlaisia persoonia, joilla molemmilla on omat syynsä jarruttaa unelmiasi ja olla tukematta niitä. Se on täysin fine, niin kauan kun sinä uskot omaan juttuusi millään muulla ei ole väliä. Anna näiden ihmisten epäillä ja keskity omaan juttuusi.

Ne tekee sen rakkaudesta! -usko pois


Nämä henkilöt ei halua, että sinuun sattuu tai että sinä pettyisit. He haluavat, että elät siellä ”mukavuus-alueella”, joka todennäköisesti sinun lasiesi läpi ei ole mukavuus-alue. Nämä ihmiset haluavat sinulle turvallisuutta. He eivät vain kykene näkemään sitä rakkaudeltaan ja välittämiseltään. Näille ihmisille voit todeta, esimerkiksi seuraavanlaisesti; ”On ihanaa, että rakastatte minua niin paljon, että suojelette pettymyksiltä. Haluan kuitenkin itse kokea kaikki ylä- sekä alamäet, jotta kasvan ihmisenä ja pääsen kohti tavoitettani. Antakaa siis minun hengittää!”


Ne tekee sen pelkuruudesta! -KÄÄK!


Nämä ihmiset pelkäävät, että jos sinä onnistut he joutuvat peilin eteen. Arvaa miksi? – He joutuvat silloin toteamaan, että ”ei helkkari, mäkin pystyisin jos en pelkäisi koko ajan, että mitä jos?” Nämä henkilöt, eivät halua, että muut menestyy. Tällöin on helpompi uskoa siihen, että ”mikään ei ole mahdollista” .

Oon paljon pohtinut juuri sitä, että miksi ihmismieli toimii näin. Meihin kaikkiinhan on sisäänrakennettu se pieni epäilyksen ääni, jotkut meistä vahvistavat onnistumis -mieltään säännöllisesti ja tällä pienentävät tuon epäilijän sisällään. Aloin miettimään kuinka siistiä olisi se, että oltaisiinkin kannustavia ja sparrattaisiin toisiamme eteenpäin. Voin sieluni silmin nähdä millaiseksi maailma muuttuisi silloin! Vahvoja, onnellisia ja kiitollisia ihmisiä -niitä olisi liki joka paikassa! Tämä maailma olisi ihan supersiisti mesta, entistäkin mageempi, kun ihmiset tajuaisi yhden asian.

Jos sinä olet se unelmoija -tyyppi, niin jatka juuri sitä mitä teet ja usko sinun unelmiisi! Minä uskon sinuun! ...ja hei ACTION!Elämä ei ole rangaistus!

Nimenomaan! Tuntuu, että moni elää harhaluulossa, jossa elämän kuuluu tuntua p*skalta. Siis, että työn ei kuulu olla nautinnollista, kehon kuuluu voida huonosti ja niin edelleen. Pelottavaa! Se on ihan ehdottomasti, jonka haluan täältä paikallisilta tuoda sinne Pohjolaan. Suomihan valittiin jälleen ”hyvinvoivaksi maaksi”, mikä lie sitten mittari, kun kuitenkin masennusta, velkaantumista ja rikoksien määrä lisääntyy.

Täällä nimittäin paikalliset hymyilee aina, iloitsee ja moikkailee, halailee. Jengi säteilee hyvää oloa ja onnea! Samaan aikaan osa suomalaisista toteaa: no niillähän on p*skempi palkkatasokin, miten muka voivat voida hyvin?  Ja samaan hengenvetoon minä totean, että suhteuttakaa se palkkataso tämän maan hintoihin. Sen lisäksi totean, että ihmiset, eivät täällä nillitä pienistä! Oikeastaan omasta näkökulmastani, tämä maa on vm-tekijän paratiisi; aurinko paistaa yli 300 päivää vuodesta, ihmisiä kiinnostaa hyvinvointi, lääniä on treenata ja voida hyvin, ihmiset haluaa panostaa itseensä ja läheisiin.

Lähtö tänne on ollut elämäni päätös, vaikka moni epäilikin, että ”no sä tuut masentuneena maitojunalla himaan, kun huomaat, että ei siellä ole sen paremmin kuin täälläkään.”

Kaikille ihmisille, jotka näin totesivat sanon vain, että irtaantukaa siitä pelkuruudesta ja kokeilkaa mitä voi tapahtua jos uskallattekin.

ps. On mulla yksi juttu, jonka Suomesta toin mukanani jokaiseen päivään, Cheek ja muut musat. Jep, musiikki, joka motivoi!

Näillä mietteillä alkaa maailman paras maanantai ja lähden tien päälle kohti päivän tapaamisia! SIISTIÄ!

WUHUU! Mageeta viikkoa juuri sinulle!

xx Teräsmutsi

#epäilijät #motivaatio #unelmat #action

2 views0 comments

Recent Posts

See All