• TERÄSMUTSI

Seksiä raskauden aikana


Vihdoin päästään rakastamaani aiheeseen, seksiin. Namm...

(Postaus on osa #seksisäpinät -sarjaa.)


Kun tein plussatestin luin hirveästi tekstejä ja artikkeleita, kuinka seksielämä tyrehtyy, sillä eihän raskaana oleva nainen vaan voi olla seksuaalisesti kiinnostunut. Paljon kuulin myös tuttujen sekä tuntemattomien keskusteluja, "ei meillä emäntää kiinnostanut seksi ollenkaan, raskaana ollessaan.." Toinen oli nuo kymmenet artikkelit naisen kuivuudesta raskauden aikana. Mikä oletusarvo on, että miltei kaikki naiset ovat haluttomia sekä kaiken kukkuraksi kuivia kuin sahara, raskauden aikana.


He, jotka mut tuntee, tietää, että seksi on elämäni yksi perusehdoista. Ruoka, seksi, ilma, jota hengitetään ja puhdas vesi, jota juodaan. Mulla nuo kaikki menevät samaan kastiin. Parhaimmillaan seksi voi jopa nousta niiden yli. Kokemuksella, olen jäätävän nälkäisenä mielummin ensin harrastanut seksiä kuin syönyt kunnon ateriaa.


Takaisin raskauteen, sillä, ensimmäisiä asioita alkuhämmennyksen jälkeen oli ajatus meidän seksielämästä. Tarkoitan, että pelkäsin kuinka sen käy, kun liki jokaisessa tuutissa mainostettiin, seksihalut loppuu kuin seinään.

Raskaus kuitenkin alkoi hyvinkin himokkaasti ja eteni yltyen. Huomasin jälleen olevani "poikkeus sääntöön" tässäkin asiassa.

Kesällä, vatsani pyöristyi oikein kunnolla, kasvaen suureen kokoonsa. Viimeistään tässä kohtaa ilmeisesti halujen kuuluisi ymmärtääkseni olla pakkasella ja kovaa. Voitte arvata kuinka kävi, olisin voinut viettää päivät pelkän seksin äärellä ja heitinkin vitsillä miehelle, että otappas vapaapäivä niin päästään toistemme kimppuun kokonaiseksi päiväksi.


Se mitä meillä kuitenkin kävi, oli yllätys monelle, mukaan lukien itselleni. Sillä meillä vatsan kasvaessa, mies olikin se haluton osapuoli. Olin lukenut, että osa miehistä voi kuvitella vahingoittavansa masuasukkia tai kokevansa ajatuksen jotenkin vastenmieliseksi, mutta en koskaan kuvitellut, että se voisi oikeasti pitää paikkaansa. Lentävää legendaa, ajattelin.

(ja ei en ole miesvihaaja.... rakastan miehiä erityisesti omaani ylikaiken)

Jos oli miehellä rankkaa hullujen halujeni kanssa, niin vastaavasti mulla oli helvettiä sen selibaatin kanssa.


Mielestäni raskausajan seksistä ja seksittömyydestä puhutaan aivan liian vähän. Ja kun puhutaan, on se liki aina naisten vähättelyä. Kuinka miehillä on rankkaa, kun kotona ei saa, että pornolla ja käsipelillä täytyy 9 kuukautta jaksaa.

Kuka puhuu meidän tulevien äitien puolesta, jos halut hipoo taivasta, itse et enää yletä käsipelillä lievittämään himoja ja mies on haluton. No, meillä meni sitten muistaakseni 5 piinallista kuukautta selibaatissa, kunnes kaikki "räjähti" kasvoille.

(Tästä räjähdyksestä, enemmän omassa postauksessaan.)


Muistelen, että seksikerrat heinäkuu-syyskuu voitiin laskea kahden käden sormin. Syyskuun puoli välissä oloni alkoi olemaan jo melko kypsä, siis kypsä seksittömyyteen ja aloinkin kaikin keinoin savustaa lasta pihalle, ulos savustamisen turvin sitten mieskin innostui seksistä. "Kun se kerran voi auttaa.. Ja helpottaa sinua!"


Meillä sauna lämpesi syys-lokakuun aikana liki joka päivänä. Sen jälkeen petipuuhiin ja voin kertoa, että viimeisinä viikkoina seksi ei ollut seksiä, se oli ulos-savustamista. Lopputulos ei ollut synnytyksen käynnistyminen..


Silti me selvisimme raskaudesta hengissä ja kaikesta tuosta seksittömyydestä sekä siitä räjähdyksestä.

Seuraavaksihan aloin jännittää, että miten käy kun mies on elämänsä ensimmäisessä synnytyksessä ja siitä selvitään. Onko seksi-elämä siinä. Enkä kuuna päivänä ollut edes ajatellut, että paskon vielä mieheni edessä synnyttäessä, tytärtämme.


Kutsu minua lapselliseksi tai miksi vain, mutta tuo synnytyksen nykyään naurettavan hauska äksidentti purki väliltämme sen jännitteen, joka raskauden jäljiltä oli muodostunut. 10 vai 12 tikkiä toosassa eivät nekään meidän seksi-elämäämme ole vaikuttaneet traumatisoivin jäljin. Ja oi ei, ei kyllä ollut kuivuuden kanssa ongelmia. Jos mun oli ennen raskautta suhteellisen helppo saada orgasmi, niin asia on helpottunut entisestään synnytyksen jälkeen. Muutoinkin tuntoherkkyys on yksi asia, joka on nostanut päätään vielä lisää synnytyksen jälkee.


Vinkkinä nyt oikeasti, jos joku vielä vuonna 2018 joutuu kärsimään kuivuudesta niin liukkaria peliin ja taitaapa tähän vaivaan löytyä vaikka ja mitä muutakin jelppiä, että eikun google laulamaan.


Raskauden ja synnytyksen myötä oikeastaan koen, että seksimme on rentoutunut entisestään ja tätä olenkin loppuen lopuksi kuullut muiltakin. Haluaisin kovasti, että Suomessakin käännettäisiin katseet äitien haluttomuuden sijaan, siihen miten saataisiin varsinkin nuorille vanhemmille iskostettua päähän kuva turvallisesta seksistä raskauden aikana. Ja sori miehet, teidän on liki mahdottomuus sillä rakkauden kapulallanne osua sikiöön sitä vahingoittaen, joten pliis älkää ruvetko pihtareiksi!


Haluaisin kuulla, kuinka muilla on raskausajan seksi sujunut? Onko sitä ylipäätään ollut? Ja hei jos olette saaneet synnytyksen käyntiin seksillä niin kerrohan sekin!

(Lisää postauksia seksistä ja sen vierestä tulossa blogiin sekä TeräsPerheen YouTubeen.)Himokkaita hetkiä,

Teräsmutsi

1,921 views0 comments

Recent Posts

See All

Raiskaus on aina raiskatun syy

*Seuraava kirjoitus voi järkyttää herkimpiä* Raflaava otsikko, ehkä, mutta näin minulle on todettu. Ja tuo lause jos mikä satuttaa, jo ihan ketä vain, mutta erityisesti tuon karmivan kokemuksen kokene

OTA YHTEYTTÄ

YHTEISTYÖT&TIEDUSTELUT
hensku (at) terasmutsi.com
+358 50 3160 000
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

©2020 BY TERÄSMUTSI.