• TERÄSMUTSI

Teräsmutsi – persoona brändin takana

Updated: Mar 31, 2021

Mikä on ajatus Teräsmutsin takana?

Pala kerrallaan lähdetään tutustumaan peroonaan sekä ajatukseen Teräsmutsin takana. Pakitetaan sen verran, että uudetkin lukijat pääsee mukaan perimmäiseen ideaan Teräsmutsin takana. Teräsmutsin pohjimmainen missio on sparrata naisia sekä juuri erityisesti äitejä onnellisemmiksi tekemällä heistä hyvinvoivempia ja vauraampia.

EDIT! Koska matka tähänkin pisteeseen on ollut pitkä ja varsin vaiherikas, on aika päivittää myös sitä kuka ja mitä Teräsmutsi on.


Teräsmutsi on mukana erilaisissa projekteissa, joissa tähdätään hyvinvoinnin viemiseen nextille levelille. Teräsmutsin ajatus on ylistää naiseutta sekä ajatusta siitä, että äiti on paljon muutakinkuin vain tissi tai tiskari. Äiti on nainen haluineen ja omine tarpeineen. Kaiken tämän lisäksi Teräsmutsin yksi ultimaattisimpia ehdottomia tavotteita on tuoda erilaisia ihmispersoonia (niitä väärin ymmärrettyjä ja luettuja sekä kohdeltujakin) esiin, antaen heille äänen ja paikan ilmaista itseään. Haluan olla kansainvälisesti tunnettu vaikuttaja, monellakin elämän osa-alueella. Kaikki omat ja läheisten kokemukset ovat muovanneet ajatusmaailman todella avaraksi sekä myös saanut unohtamaan "ajattele kaikista aina viimeiseen asti vain hyvää" -asenteen.

Kuka sitten oikein on Teräsmutsi?

Teräsmutsin brändin takana häärää nimensä mukaisesti aito ja alkuperäinen, Teräsmutsi, Henna Heikka. Liikunnan sekä hyvinvoinnin ammattilainen, somesta tuttu persoona, intohimoinen treenari, adrenaliinijunkie, osa-aika äiti ja nainen isolla N:llä. Sen lisäksi hän on yhden miehen kihlattu, todelliselle teräsmiehelle. Teräsmutsi on muiden sparraamisesta ja voimaantumisesta energiansa saava nuori nainen. Teräsmutsilla on ajatus maailmasta, jossa hän kasaa yhteisön ympärilleen, jossa pidetään yhtä ja kannustetaan toisia laadukkaampiin elämän valintoihin.

xx Teräsmutsi

#esittely #teräsmutsi #persoona

7 views0 comments

Recent Posts

See All