• TERÄSMUTSI

Uusi vuosikymmen, 2020

loppuvuosi 2019 oli kaaos, samaan aikaan järjestys -vuosikymmen 2020

Sydän rinnassa hakkaa, odottavan aika on todella pitkä. Uusi vuosikymmen alkaa jännittävissä sekä ahdistavissa merkeissä. Vuosi 2020 on alkanut odottaen, jokaisena päivänä tunnen herättyäni kuinka sydän alkaa rinnassa hakata, odottavan aika on tosiaan pitkä. Jokaisen päivän kohokohta tähän asti on ollut puhelu. Puhelu, joka kertoo, että toisella on asiat hyvin ja, että toinen jaksaa. Nuo puhelut ovat lisäksi luoneet uskoa ja valaneet rakkautta, joka vahvistuu päivä päivältä.

2020, elossa!

Helppo vuoden aloitus ei tosiaankaan ole ollut, kun oma vointinikin on todella vaihteleva ja mahdollisen leikkauksen päivämäärästä ei ole vieläkään tietoa. Tuntuu, että kaikki on levällään, mutta silti järjestyksessä omassa päässä. Tänä vuonna tapahtuu ja paljon, se on varma. Päätin, että tänä vuonna keskityn elämään, kun kerran vielä saan elää. Se tarkoittaa sitä, että roikun vähemmän turhia aikoja somessa ja pyhitän sosiaalisen mediani asiapitoisemmaksi. Tänä vuonna keskityn parisuhteeseeni, henkilökohtaisiin tavoitteisiin, perheeseeni sekä yhteisiin goaleihin. Tänä vuonna otan irti kaiken siitä, että olen elossa ja saan rakastaa #laumaani.

Tänä vuonna rakastan itseäni enemmän. Tänä vuonna haluan löytää tien itseeni uudelleen. Tuo tie katosi hetkeksi viime vuoden puolella ja aiheutti sen, että meininki lähti aivan käsistä. Tästä tulen kertomaan myöhemmin lisää, sillä uskon, että joku muukin kasvain-potilas tai elämäänsä hukkuva voi saada siitä apua sekä ymmärrystä. Tänä vuonna on aika myös työntää eteenpäin muutamaa sellaista projektia, jota olen. hautonut jo pidemmän aikaa.

tää vuosi on mun, meidän ja just sun!

Ennen kaikkea tästä vuodesta aion tehdä just mun näköisen! Kasvain tuli viime vuonna mun elämään, mutta vasta vuodenvaihteessa ymmärsin olevani todella sairas. Kulutin viime vuoden muiden lohduttamiseen ja leikkauksiin sekä uuteen rakkauteen. Tästä vuodesta tuleekin mun parantumisen vuosi, uuden rakkauden nautinnon vuosi sekä oman urani nousukiidon aika.  Tänä vuonna Teräsmutsi tulee olemaan terästä.

teitkö sä tälle vuodelle lupauksia? millAISTA VUOTTA POVAAT ITSELLESI? Miten vastaanotit uuden vuosikymmenen?

xoxo Teräsmutsi

#2020 #Uusialku #vuosi #vuosikymmen

7 views0 comments

Recent Posts

See All