• TERÄSMUTSI

Vuodenvaihde kaltereiden takana!

Updated: Mar 31, 2021

Kaupungin taivaan valaisee raketit, näkymä kaltereiden takaa

Tositarina. Nimittäin vuodenvaihteesta -19 / -20. Niin, se meni meistä toisella ja omalla tavallaan minunkin oleminen tuntui ”vankilalta”. Ne ajatukset ja se tunneryöppy. Nyt, kun mulla on sun huomio niin kerronpa mitä vuodenvaihde oli tällä kertaa ja mitä se uusi vuosi 2021 on kiteytettynä tuonut tähän asti.

Jos vuosi 2020 vaihtui todella sekavissa ja kyynelten täytteisissä fiiliksissä, niin tää vuodenvaihde oli jotain aivan muuta.

Vuosi nimittäin vaihtui Lapissa, kauniissa hankinietoksissa. Viimeisin mun Lapin visiitti meneekin sinne johonkin liki kymmenen vuoden taa.

LOMA TÄYNNÄ AKTIIVISUUTTA

Tykkään. Korjataan, rakastan. Siis rakastan, kun lomalla voi oikeesti touhuta ja tapahtua. Meidän loma alkoi, kun startattiin kotipihasta, jo koko matka kohti Lappia oli yhtä seikkailua. Siis kirjaimellisesti, kun harhauduttiin päätieltä ja kierrettiin vajaa 200km kinttupolkuja keskellä yötä. Sekin oli oikeestaan niin superjees, hanin kanssa. Päästiin perille ja oltiin fiiliksissämme maisemista ja puitteista. Rakas oli kyllä löytänyt huikeet mestat meille! Kiitos vielä siitä!

Koko loman ajan käytiin hyödyntämässä pirtsakan PT Peipon aka Lauran huikeeta Levi Wellness Clubia ja heidän tarjoamaa viikkopassia. Todella osuva juurikin Lapin reissulle tuollainen mahdollisuus hankkia jäsenyys vain loman ajaksi, vieläpä fiksuun hintaan. Kiitos siis treenipuitteista!

Seikkailtiin pikkuteille pimeän tullen, ihmetellen kaunista luontoa. Se oli kyllä superjees! Sen lisäksi ihanan fiiliksen toi, kun käytiin Tuikulla useampana iltana, siis pyörimässä niissä maastoissa vaikka itse ravintola olikin kiinni. Hiljaisuus ja luonto. Todellakin huikea kombo!

HUSKYJA JA HANAA

Jos Hani oli muuten hoitanut koko loman meille, halusin mäkin osallistua jotenkin ja yllättää toisen. Olin guuglaillut ja kysellyt vaikka ja mitä ohjelmaa, mutta päädyin sitten lopulta Husky-safareita tarjoavan Tundra Huskiesin -sivuille. Olin heihin ennen lomaa yhteydessä ja kertoivat, että heillä myös koirasusia, joka sai mut syttymään heti. Tiesin, että niistä Hani varmana innostuu.

Oli aivan älyttömän magee kokemus ajaa husky-rekeä keskellä pimenevää lappia, järven jäällä. Tänne ehdottomasti mennään uudestaan ja vielä pidemmälle lenkille! Erityiset kiitokset täytyy antaa yrittäjille, loitte elämyksen. Kiireen tunnetta ei ollut, lämpimät mehut ja kodassa notski-makkarat kruunasi tän kokemuksen.

Vietettiin myös yksi päivä kelkkaillen, se jos mikä oli hurjapäille ja adrenaliinista syttyvälle pariskunnalle huikee juttu! Ylläkselle me kovin oltais himoittu painaa kelkkareittiä pitkin, mutta kuulemma reitit niin huonossa kunnossa ettei järkeä. Heitettiin sitten eri lenkki ja painettiin järven jäällä ”urku” auki yhdessä. Siistiä, hauikset ja reidet todella kiitti tämän kokemuksen jälkeen!

MISSÄ COVID-19 ELI KORONA?

Mä en koronaan ole koko tänä vouhotus-aikana ole sinällään uskonut ja mun mielipide on siitä tullut erittäin selväksi, jos somea olet seurannut. Hauskinta oli siksi huomata, ettei ihmiset olleet moksiskaan Koronasta, turvaväleistä esim. baarissa, vaan elivät ja hengittivät normaalisti. Korona otti ohjat vain virallisien tahojen kautta, raflat kiinni aikaisemmin, tietyissä paikoissa maskipakko.


REISSU, JOKA VALMISTI MEITÄ ETÄSUHTEESEEN

Jep, tänä vuonna etäsuhteillaan osaksi aikaa. Hani lähtee suorittamaan velvollisuutensa ja mä hoidan asiat ulkopuolella. Tää uus juttu jännittää, mutta itseni ja toisen tuntien tästäkin selvitään. Kyse on väliaikaisuudesta, joten tähänkin osaa suhtautua. Mua kutkuttaa, että saan sairastumisen ja parantelu -jakson jäljiltä omat hommat pyörimään. Pääsen taas täysillä eteenpäin!

superjees reissu, superina kiitos!

Muista, että löydät mut myös:

myös tästä klikkaamalla

luethan myös:

#parisuhde #vankila #vuodenvaihde

304 views0 comments