• TERÄSMUTSI

Ylpeästi yhdessä. Ylpeästi sinä.

Moi just sulle,
Mun blogi olikin sitten hiljaa koko Haniböön vankeus-ajan. Oli kevyesti katastrofin ainekset ilmassa, miljoona asiaa hoidettavana ja puhkesipa mulle sitten tuo kohtu-keissikin käsiin. No selvittiin, tässä ollaan. Edessä taas järjettömän paljon muuttuvia tekijöitä, mutta elossa ja eletään täysillä. Eiksni?


Tänään mä silti haluan keskittyä siihen mitä parisuhde voi parhaimmillaan olla. Siihen mitä sä voit saada. Siihen mitä sä voit parhaimmillaan olla tai olla olematta. Se on musta se juttu.Olin liki viis vuotta suhteessa, jossa alkuhuuman kadottua, mut kahlittin ja mua rajoitettiin. Siis olemasta mä. Ajettiin tekoihin, kuten abortti, syrjäytyminen ja eristäytyminen. Nuo tuntuu nyt kaukaiselta ja utopistiselta.

En mä oikeestaan osannut edes ajatella, että löytyy parisuhde, jossa sä saat ja sä annat. Niin, että oot täydellisesti ja täytenä se mitä sä sisimmästäs tunnet olevasi. Siis jos (ja kun) täydellinen parisuhde on mahdollinen, mulla on nykyään sellanen.


Se mitä mä tarkoitan tällä on, että mä saan olla ihan kahjo, rakastunut ja onnellinen. Tiedätkö, kun sulta ei viedä mitään. Sä saat ja sä annat. Sillä ihmisellä sun vierelläs on järjettömän vahva, siis ylijumalallinen vaikutus suhun ja reaktioihisi.

(...ja ei en puhu ainoastaan seksistä, jota oikeastaan välillä musta tuntuu, että koko elämä on. Lue eteenpäin, selvennän)


Se on sitä, kun sun puolisosi kanssa päivä alkaa kiusoittelulla, hellyydellä ja kauniilla sanoilla. Päivä jatkuu viestein, kosketuksin ja keskusteluin. Päivän aikana toki voi tapahtua vaikka ja mitä, mutta se vetovoima ja kokonaisuus toista ihmistä kohtaan on ihan järjettömän vahva.


Me ollaan saatu mediassa todella paljon paskaa niskaamme. Mä sairastuin, me tehtiin musta takaisin ihminen, tuolla matkalla mä romahdin. Sieltäkin me noustiin yhdessä.


Tänä päivänä, me hustlataan valoisampaa tulevaisuutta kohti ja haetaan oikeutta vääryyksille.


Kaikki tää me tehdään yhdessä. Välillä yksin tahoillamme, mutta silti yhdessä.


Tässä ja tänään. Tuolla ja huomenna. Joka päivä ylpeästi yhdessä. Yksin. Yhdessä.


Muistathan sä seurata meitä jo instassa:


https://www.instagram.com/terasmutsi/


SEKÄ


https://www.instagram.com/mikkojmakinen/


Seuraa meidän tätä hetkeä ja tulevaisuutta, me kerrotaan avoimesti elämästä ja siitä mitä se on sen kasista neljään, lampaana juoksemisen ulkopuolella. Mä sanon tän tänään ja aina. Sä voit olla mitä mieltä tahansa, mutta tää elämä on nyt ja tässä. Mä en kykene ymmärtämään tahoja, jotka elää elämäänsä tyytyen. Sun kuuluu nauttia. Ikinä, siis ikinä. Et voi tietää, mitä sun edessäsi on lopulta seuraavaksi. Elä sillä ajatuksella ja saat enemmän irti tästä ja huomisesta hetkestä.


BOOM! Mä oon bäk ja itsevarmempana kuin koskaan. Jos sä siellä ajattelet kirjoittavasi jonkun "olevinaan fiksun ja oikean" kommentin. Vinkki! Jätä se ja lopeta mun seuraaminen! Jos sen sijaan diggaat, näytä se!X Teräsmutsi


587 views0 comments

Recent Posts

See All