#teräsmutsiambassador

Teräsmutsi on kuin naarasleijona. Hän kokoaa laumansa, sparraa, kannustaa ja motivoi muita elämään parasta elämäänsä. Juuri sitä elämää, jonka kokee omannäköisekseen. Teräsmutsi on itsenäinen oman tiensä kulkija, joka kuitenkin nauttii elämästään muiden laumalaistensa kanssa. Teräsmutsilla on vahvat mielipiteet, oma polku jota kulkea sekä kenties ajatus missiostaan jota toteuttaa.

 

Tämä ajatus edellä etsitään nyt myös Ambassadoreja, levittämään Teräsmutsi -sanomaa, toteuttamaan unelmiaan sekä motivoimaan muita kohti oman näköistä elämää.

Teräsmutsille ominaisia piirteitä: muiden kannustaminen, periksiantamattomuus, positiivisuus sekä unelmointi-kyky. 

Nyt etsinnässä onkin SoMe-alan MUTSI-tähti. Näille tähdille aukeaa mahdollisuus kasvavan Teräsmutsin -brändin kehittämiseen hyvinvoinnin, kouluttamisen, itsensä kehittämisen sekä vaurastumisen tiellä.  

Hakemalla mukaan voit olla mukana edelläkävijöiden joukossa rakentamassa Teräsmutsin -ambassador ohjelmaa. Ambassadorina sinulle aukeaa myös mahdollisuus osallistua suljettuihin koulutuksiin itsensä kehittämisen, motivoinnin, hyvinvoinnin sekä monien muiden aiheiden ympärillä.

 

 

Ambassadorit saavat tuotepaketin, pääsevät osallistumaan Teräsmutsin tulevaan "Tarinastasi brändiin" -workshoppiin. Ambassadoreille on myös oma suljettu ryhmä, jossa kuukausittain webinaareja sekä live-koulutuksia, tempauksia, joita hyödyntää omassa median kanavissa.

 

 

HAE MUKAAN AMBASSADORIKSI NYT!

Lähetä vapaa-muotoinen hakemuksesi osoitteeseen hensku @ terasmutsi.com 

Julkaise kuva Instagramissa itsestäsi tekemässä sitä mitä rakastat käyttäen #teräsmutsiambassador -tägiä. 

 

HAKU ON AUKI 10.12.2018 ASTI  

BE FIERCE VERSION OF YOU